fredag 9. oktober 2009

Torsdag!

Idag valgte jeg å sove lenge. Sambo dro på jobb rundt kl 08, og jeg sov vel til klokka var 11. Var nede å spiste frokost først da. Mat må man jo ha.

Tok med meg boka, kamera og penger og tuslet ned på Starbucks. Der kjøpte jeg litt lunsj, samt en Frappucino. Leste litt, spiste og koste meg.

Jeg ville se litt mer av denne byen vi bor i, så jeg tok beina fatt, og tuslet rundt. vi bor jo midt i byen så det bærer jo preg av det da. Mye biler, store bygg og massevis av skilt. I alle fasonger og farger. Og selvsagt - et par hus som ikke helt hører til inne i denne murkalossen vi bor i. Hvem setter vel opp et sånt sopphus eller en trebygning midt i byen.

Fant meg et par butikker som jeg myste i, så fikk lagt fra meg litt penger. Farlig å gå rundt med så mye penger som brenner i lomma.

Apropo penger. Jeg føler meg ufattelig rik her nede! Går jo rundt med flere 100000 i kontanter i lomma. *gliser* Bare synd de ikke er verdt så veldig mye da. 20000WON er ca 100NOK eller noe sånt.


Sambo kom tidlig hjem fra jobb, og da skulle vi visstnok ut å se om vi fant en GPS med engelsk meny. Det er ikke så lett å kjøre bil her uten GPS. *ler* Skiltene er litt utydelige for oss....

Vi skjønner at vi kan ta en usving, men meldingen under er litt uklar...

Men, det finnes visst ingen som selger GPS med engelsk meny her i denne byen. Må til Busan eller Seoul. Og det er jo ikke akkurat sånn at vi bare setter oss i bilen å kjører til en av de byene...

Idag ville vi ha Koreansk grill til middag!
Da får vi kjøtt o.l til bordet, en grill tennes midt i bordet, og vi lager maten vår selv. Vi fikk mye anna godt også, og noe som ikke var helt spiselig...
.
Dette er da Silkeormkokonger

Og her har jeg bildebevis på at jeg klarer spise med pinner! *kry*

3 kommentarer:

Klara sa...

Koser meg kjempemasse med å følge bloggen din. Bare sånn at du vet det kjære søs. Glad i deg. Stoooor klem!!!

Pyselotte sa...

Var det godt med silkeormkokonger? :)

Karen sa...

Du, jeg smakte igrunnen aldri på de silkeormtingene jeg. HOldt jo på å miste pusten da ho satte de på bordet.
Kjetil smakte visst sist gang han var nede - ikke edru... :p