fredag 4. april 2008

Så erre påa'n igjen...


Jess!
Våknet ved siden av ei lita jente som ba meg bære henne inn i sin seng fordi hun ville sove mer. Planene mine var bhg og skole, men en rask titt og kjenning på panne avgjorde at det kunne jeg bare glemme. Fikk målt feber, og den viste sjokkerende 40 grader. Det er mye på en 2.5år gammel kropp.
Vi sto opp, fant romperakett og fløy den på plass. Spurte hvor hun hadde vondt, og panna var stedet. Så vi puttet et mummiplaster i panna.
Så ventet mummi på tv'n. Sjokolademelk og brødskive fant også veien inn på stua. Feberen sank såpass at hun hadde lyst på litt mat.
Etterpå herjet hun litt, løp i sofaen i 10 min, før hun sank som en potetsekk. Da var det gått 3 timer siden rakketinskytingen og på tide med en ny måling. I løpet av 10 min så steg feberen fra 39.5 til 40.5 igjen. Ny rakett og E sovnet på sofaen. Sov i 20 min og våknet med like mye feber.

Kl 1345 sovnet hun i senga mi. 1545 våknet hun med over 41 i feber. Da var det ny romperakett og en telefon til legevakta. Pga liten respons på paracet så måtte vi komme inn. Etter litt venting så kom vi inn til legen. Han lyttet, kikket i ører. Da han kom til halsen var det noen som nektet å åpne munnen. Og vi fant ut av hvorfor. Mandler hovne som fy!
Så da er vi på antibiotika igjen... Feberen ligger nå jevnt på 39,5, går den over 40 har jeg fått beskjed om å komme inn igjen. Hun skal visst ikke ha feber over 40.

Jeg kjenner det kiler deilig i min egen hals, så over helga er det nok min tur. Æ gler mæ!

1 kommentar:

Klara sa...

Ååå, pianen mine. Nå må dere ikke gå hen å være syke hele tiden..
Det er forresten ALT for lenge siden jeg har sett Ellen.. Har jeg i det hele tatt truffet henne etter påska??
Gi god klem da..
Og til deg også..