onsdag 2. januar 2008

Årets første dag er over...

For ca 5 uker siden så ble Ellen veldig syk. Fikk kjempehøy feber og var veldig utenfor. Dette varte i ca 3 dager, og vi var hos lege fordi jeg synes det var så likt da hun ble syk i januar i fjor. (se innlegg under) "Dette er bare et virus" sa legen. Og dermed var det ingenting vi kunne gjøre, kroppen måtte motarbeide dette selv. Derimot så fikk vi øyekrem mot øyebetennelse.
Sær som jeg er så ga jeg meg ikke på dette, og fikk målt crp. Den viste "bare" 36, og det samme dagen etter. Da var det en ny lege som sa at dette bare var et virus og ingenting å gjøre. Han kunne også fortelle meg at sansynligheten for at hun kom til å få lungebetennelse en gang til var svært liten iogmed at hun er vaksinert mot dette nå.

Etter dette så har hun hostet, vært snørrete og feberen har kommet og gått hele tiden. Igår var feberen så høy, og jenta helt utenfor. Vi kjørte opp på legevakta, og etter 3 timers venting, sutring og grining så kunne legen fortelle meg at hun har lungebetennelse. Dette er forøvrig samme lege som la oss inn for 1 år siden med de samme symptomene. Han kunne også fortellet at hun mest sannsynlig har hatt det i 5uker, men at den har brutt ut skikkelig først nå. (om man kan si det slik?)

Jeg kjenner jeg blir litt irritert på fastlegen vår. Så nå skal vi finne en barnevennlig lege.

Så for vår del starter året med lungebetennelse, penicillin og øyedråper. Men nå kan det bare gå 1 vei, og det er oppover!

2 kommentarer:

Klara sa...

Enten så er legen totalt uintresert i sine pasienter, eller så gjør h*n ikke jobben sin. Derfor konkluderer jeg med at legen på ingen måte gjør jobben sin da det krever at legen er inntresert i pasientene sine...
Bytt lege fort som pokker. Dette går ikke. En ting å få en lungebetennelse, men å få det når man er vaksinert, nei det får nesten ikke jeg til en gang.. Kanskje ikke legen vet hvordan det høres ut???
ARG! Sier tante. Og gir en stor klem til både søster og tantunge..

Anonym sa...

Stakkars, lille vennen. God bedring til Ellen, og jeg må si meg enig i at det beste må være å bytte lege. Jeg har en veldig dårlig erfaring jeg også, da min eldste var ett år. Heldigvis har jeg sluppet unna med den ene gangen, som regel tas man på alvor når små barn er syke. Og sånn skal det være.