mandag 31. desember 2007

Året som gikk

Da nærmer 2007 seg slutten, og det er på tide å ta en liten oppdatering om hva som egentlig skjedde i 2007.


JANUAR:
Startet stille og rolig med juleferie. Mot slutten av mnd så ble Ellen ganske alvorlig syk, og det endte på sykehus i 1uke med dobbel ørebetennelse, dobbel lungebetennelse og infeksjon i blodet. Høy feber og ei slapp jente. Men alt i alt så var det nok mest skummelt og skremmende for meg.

Her har vi akkurat kommet inn på akuttmottaket, og hun har fått EMBLA plaster på armen for blodprøver. Her har hun vel rundt 41 i feber, og vi hadde store problemer med å få skikkelig kontakt med henne.
Intravenøst med antibiotika og væske ble først satt i armen, men den dro hun ut mange ganger, så til slutt satte de en i foten som fikk lov å sitte i mer enn 2 dager. Da begynte hun å bli i så god form at hun ville ut å gå, og da datt selvsagt den også ut.
FEBRUAR: I februar kom det snø. MYE snø. Jeg reiste med TUM til Tyskland i det snøen kom, og dagen etter ankomst var det noen som leste på internett at det var kaos på Sørlandet. Det stemte rimelig bra. Selv satt jo vi i Tyskland i strålende sol og koste oss. Men vi fikk stadig se "sjokk"bilder fra Norge. Men det var veldig vanskelig å tro på det der vi satt.

Her er veien opp til leiligheten min.

MARS: Mars startet også med en tur til Tyskland med TUM. Artige turer, men også mye stress. Ellers ble det bygd sandkasse til Ellen hjemme hos mormor og morfar. Det var stort stas!

APRIL: Ut på tur, aldri sur!MAI: Onkel Salle døde, og vi var i begravelse i Danmark.
17. mai og spilling store deler av dagen.

JUNI: Den første varmen kom sammen med sommerfølelsen, det var deilig!

Var på forumtreff med en herlig gjeng, og vi gleder oss allerede til neste år!


JULI: Vi fikk besøk fra Hedmark av en herlig liten familie. Var i dyreparken og koste oss til tross for dårlig vær. Juli var ellers fulgt av mye dårlig vær, ikke akkurat sommerferiefølelse der gitt.

Vi var også på en liten ferie sammen med Merete og Noah. Dro hele den lange veien til Lyngdal. Fikk en dag på stranden og en dag i badelandet. Det var morro, og vi koste oss veldig!


AUGUST: Ellen ble 2 år! Ja, det har jeg selvsagt ingen bilder fra. Men vi hadde pølsefest med familie og venner. Storkoste oss og hadde en flott dag.
Jeg pusset opp badet her hjemme.

SEPTEMBER: Jeg får et anfall av at jeg er lei av å gå hjemme, så starter på skole. "regnskap og økonomi" er faget, og jeg stortrives!
Jeg fylte 22 år, dagen gikk stille og rolig forbi uten de store utskeielser.


OKTOBER: Skjedde det egentlig noe spennende i Oktober da tro? Det er vel en av de mange mnd som bare durte avgårde.

NOVEMBER: Lite som skjer, en del sykdom her hjemme hos oss. Først Ellen så meg selv.


DESEMBER: Jul, julegaver, mas, stress... Men vi hadde det koselig og vi fikk mye fint til jul. Det ble riktignok en dempet førjul full av sykdom og drit hos meg selv, men vi kom oss gjennom det også og var friske til julekvelden.

Ha et riktig godt nytt år alle som leser! Tusen takk for det gamle, og håper vi sees i det nye!


1 kommentar:

Alle oss sa...

Så flott oppdatering av året som har gått. Godt nytt år