torsdag 23. april 2009

Sykle til jobb!

På fredag når jeg kjørte Ellen til Telemark, så fant jeg ut at jeg egentlig burde begynne å sykle til jobb. Det går jo bare på vilje. Og som mange vet, så er jeg ganske sta når det kommer til stykket! Dette har jo også med valg å gjøre (ref. innlegget under). Jeg VELGER å begynne å sykle til jobb! Jeg skulle da begynne på mandag! Det er ca 14 km hver vei!

Mandag kom, og jeg parkerte bilen på rona og syklet avgårde på min mountain-bike. Ikke helt det riktige valget for landevei, men jeg kom meg nå helt frem til bronseplassen. Der kom det en bil i en heidundrende fart rundt en sving, og trygget fra bilen dytta bakhjulet mitt av veien og ned i grøfta, og vips... Ingen mer luft i dekket.
Jeg ringte min kjære, som hentet meg og kjørte meg til jobb. Når jeg kom til jobb, så innså jeg at jeg hadde startet for kraftig. Jeg hadde aldri i verden rukket frem til jobb på den tiden som var igjen. *ler*

Tirsdag så var jeg klar igjen. Sykkelen hadde igjen fått luft i dekket, sykkelklærne var på osv. I og med at jeg fant ut at 14 km var litt langt sånn i starten, så skulle jeg idag kjøre halvveis og sykle derfra. Vi møtte på et problem! Sykkelen gikk ikke inn i bilen! Så da fikk jeg ikke syklet! Jeg fant da ut at jeg må ha sykkelstativ! Men... (det er alltid et men!!!!!) jeg har ikke hengerfeste på bilen min (hvorfor kjøpte jeg bil uten hengerfeste, dette er 5 gang jeg har hatt bruk for hengerfeste siden november!!!)

Hvertfall... Kjetil og jeg freste ut på biltema for å kjøpe lastestativ og sykkelstativ til meg. Samtidig så ville han så gjerne inn på XXL for å se på den nye butikken. Vi gjorde det, og jeg fant selvsagt mange sykler jeg heller ville ha fremfor min mountain bike.

Resultatet ble da at vi kjørte hjem til mamma og pappa, og jeg spurte pappa pent om han ville spandere sykkel på meg. Det ville han ikke. (bombe) Men vi pratet litt om det og jeg fant ut at jeg egentlig ville ha ny sykkel.
Så vi kjørte ut for å se på sykler vi da, vi så og så og jeg ble forelsket på nytt. Bare se hvor lekker denne sykkelen er!
Og med denne sykkelen så måtte jeg selvsagt ha pedaler og sko også. Sko som henger fast i pedalen. *skremt*

Concorde Prelude 500 er en lekker og lett landeveissykkel med en sterk Concord 7005 aluminiumsramme med kvalitetskomponenter. Sykkelen kommer med kompakt krank, noe som gir bedre girutveksling for de bratte bakkene. Gir: ShimanoSora, 18 gir Bremser: Shimano Sora Hjul: Weinmann XR18CNC Krank: Shimano Sora, todelt, kompakt. Stiv, lett og meget sterk.

Planen var at jeg skulle låne penger av Kjetil til denne her, og betale tilbake sånn etterhvert. Men iløpet av kvelden kom det da frem at dersom jeg brukte den til jobb, så mye som mulig, så skulle jeg få den. Parkerer jeg den etter to ganger så må jeg betale den selv.

Desverre så har jeg ikke fått testet den enda, da jeg ikke har fått til å feste det drittlastefestet på bilen min! (biltema vet tydeligvis ikke at universal betyr universal, og når det ikke passer på enkelte biler så må de skrive det da!)
Men i dag har jeg skrudd av hjulet og tatt med skoa osv i bilen og skal hjem til pappa etterpå for å få hjelp til å tilpasse dette her. Så imorgen er det ingen nåde! Da skal sykkelen testes for alvor! Og jeg gleder meg som en liten unge til å få prøve den skikkelig!!!!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg har verdens beste kjæreste! Han støtter meg, oppmuntrer meg og har virkelig troa på at dette klarer jeg. Jeg er heldig som har funnet en sånn fantastisk mann!

Ingen kommentarer: