søndag 12. april 2009

Påsken snart slutt..

Ja, da nærmer det seg slutten av påska for denne gang...

Onsdag ettermiddag ble Ellen hentet av Klara og Sigbjørn, veldig klar for å dra på hyttetur med de to og familien dems.
Jeg ble igjen her, og var helt alene i et par timer før Kjetil kom. Vi pakka oss ut i bilen, klar for en påske på heia.
Vi kom opp til Vegusdal og traff svigers der. Pakka oss sammen på 3 skutere og 2 sleder. Mye av snøen er smeltet, så det var til tider litt vanskelig å komme seg over bekker og over hull når man har en slede som ikke fungerer helt optimalt. Men vi kom oss opp til slutt!

Torsdag og skjærtorsdag sov vi lenge! Ole Johan og Ågot dro ned til Gapahuken, der de årlig har samling hver skjærtorsdag. Kjetil og jeg sov som sagt lenge, og var vel nede i Gapahuken rundt kl 14. Vi tok oss god tid, og nøt tiden vi hadde for oss selv.
Når vi endelig kom oss ned, så var det bare å slå seg ned, åpne vinflaska og få grilla litt mat mens grillen var varm. Ble kylling på meg den dagen!
Etter x antall øl, vin, brennevin osv, så var det på tide å dra til hvert sitt. Det tok sin tid, men etter mye om og men så kom jeg meg opp til hytta jeg også.
Kjetil ble altfor full, og oppførte seg deretter, jeg ble redd og oppførte meg deretter.

Fredagen kom sakte men sikkert etter lite søvn den natta. Og mitt håp om å finne en skikkelig fyllesyk kjærest i senga brast. Han fantes ikke fyllesyk. Eller - han lata hvertfall som at han ikke var fyllesyk!
Ole Johan og Kjetil kalka vannet, jeg vaska opp, og satt delvis i sola å koste meg! Ågot og Diana var ute på ski som vanlig!
Etterpå pakket vi sekken med hamburger og brus, satte oss på hver vår scooter og kjørte et lite stykke.
Der fyrte Kjetil opp et bål og grilla hamburger til oss. Ufattelig deilig å bare ligge under et tre uten en eneste lyd annet enn knatringen fra bålet og fuglene rundt oss! Vi lå vel der i et par timer før det var middag på hytta. Der hadde vi også fått litt besøk, og Ågot serverte nydelig kalkun!
Etterpå kjørte vi ned til gården med en slede, og vi fikk rydda i Gapahuken.

Lørdag kom litt for fort... Men vi var oppe tidlig, og satt ute i gråværet noen timer før vi fant ut at bål på en vindstille plass var tingen. Så nok en gang pakket vi sekken med hamburgere, pølser, sjokolade og frukt, satte oss på hver vår scooter og kjørte avgårde. Fant en fin plass og Kjetil tente nok en gang opp et fint bål (begynner å få teken på det nå...)
Etter en stund så kom Ole Johan, Ågot og Diana. Vi grilla og koste oss. Noen innvilget seg tilogmed en liten høneblund i lyngen. Ole johan og Ågot kjørte hjem igjen et par timer før oss, så vi satt igjen et par timer og koste oss foran bålet!
Vel hjemme i hytta ble det nok en gang kalkun til middag før det ble avslapping resten av kvelden. Tidlig i seng!

Søndag og tid for hjemreise. Ole Johan og Kjetil tømte doen før vi dro ned, jeg skiftet litt sengetøy og pakket tingene våre. Så bar det avgårde på scooteren.
Mildværet har smeltet ufattelig mye snø disse dagene. Steder som var helt snødekte på onsdag og torsdag hadde svære "hull" i snøen...
Vel nede så kjørte Kjetil opp igjen for å hente scooteren sin ned (og for å teste Ørjans nye). Jeg dro hjem for å dusje av meg 4 dagers øl, vin, brennevin, svette, eksos, bensin, skog, bål osv.
Ellen er kommet hjem og resten av kvelden går til familiekos! :)

En deilig påske på heia!

Ingen kommentarer: