torsdag 20. august 2009

Sommeren 09

Har rast forbi i en sinnsyk fart. Og mye har skjedd!

VI har blandt annet flyttet sammen med verdens beste kjærest! (jada, samme person som er omtalta litt tidligere i bloggen). Dette har medført at vi har pakket sammen hele snippsekken og flyttet til en annen kommune. Vekk fra familie og venner, men til en herlig svigerfamilie, kjærest og venner.

Det er ikke barebare å flytte fra alt og alle, og det er noen dager jeg lurer på om det egentlig var det riktige å gjøre.
Med en samboer som jobber i utlandet, og er vekke 3 uker av gangen så blir det mye alenetid. Og på ny plass så er ikke det alltid like gøy.
Mulighetene for barnevakt bare for å komme seg ut av huset er ikke lenger 3 min unna.
Jeg er jo vant til å være mye alene, men det er utrolig merkelig hvor fort man venner seg til å være 2 om ting....

LilleStore jenta mi har blitt 4år (igår), og er fremdeles verdens herligste. Riktignok med litt mer temramang, litt staere, veldig klar på hva hun vil og ikke vil. Hun har sine runder med alt mulig rare påfunn og ideer...
Hun har begynt i ny og stor barnehage. Og det var ikke så lett. Plutselig har hun 80 barn og 20 voksne å forholde seg til. Hun som var vant til 9 barn og 4 voksne.
Men det har gått overraskende greit. Hun er så omgjengelig og blir lett kjent med nye mennesker, og hun har allerede funnet seg noen nye venner i bhg.

Mandag begynner jeg i ny jobb. Gleder meg til å endelig få litt fast inntekt. Full lønn osv. Halv lønn er ikke veldig gøy.. Utgiftene er der jo uansett om man har full eller halv lønn....

Nei, det ordner seg vel... Det går seg vel til sånn med tid og stunder... alt ordner seg jo for snille jenter. Og vi er jo tross alt to snille jenter som bor her...

Ingen kommentarer: