mandag 8. juni 2009

Prosjekt Orkideer.

Jeg synes orkideer er noen flotte blomster. Og når jeg flyttet inn i denne leiligheten for 1 år siden, så kjøpte jeg meg 1 orkidee.
Etterhvert så kom det 4 til inn i hus. Og alle blomstret når jeg kjøpte dem.
Nr 1

Her blomstrer den altså for 3 gang siden jeg flyttet inn her! :D Den er NYDELIG!

Og, den har også begynt å lage ny stengel! (men den tror jeg at jeg har klart å knekke, men det er lov å håpe!Dette er den 2 orkideen min. Den har bare laget en ny stengel. Jeg klipte den "gamle" da den visnet helt bort. Så tok det ca 6 mnd før den nye stengelen plutselig var der.

Dette er da altså nr 3.


Den har blomstret 2 ganger allerede, og setter nytt skudd på toppen. Samt at den har skutt ut en ny stengel.


Jeg er enda litt usikker på hvordan jeg skal få stivd opp den nye stengelen uten å knekke den...Her ser dere den nye stengelen.

Denne har hverken stengel eller blomst.
Men denne er mitt nye prosjekt nå. Den har jeg satt ut på utsiden i håp om å få til å lage blomst på den ila sommeren.Denne er det heller ingen blomst på, men det er ikke veldig lenge siden den blomstret, så den har jeg klipt litt på, og håper det kommer blomst på den ila sommeren.

Nå får vi se om jeg klarer å holde dere oppdatert her da. *ler*

2 kommentarer:

Pyselotte sa...

Jeg har tre stk orkideer til du kan få lage blomst på. De har nemlig bare blomstra den ene gangen da jeg kjøpte de ;)

frøken ij sa...

Orkideer er så fine.. men jeg får det ikke helt til. Kanskje jeg skal prøve på igjen til høsten? Har en plante som muligens kreperer i løpet av sommeren, da har jeg jo plass. Kanskje du må ha et lite orkidee-kurs for meg? ;) Ha en fin sommer :)