mandag 19. januar 2009

En jul utenom det vanlige...

Det hadde jeg i fjor. Altså - 2008. Jeg fant ut at jeg ville reise bort. Som sagt så gjort, jeg fikk med meg Charlotte som også ville på tur, vi stakk opp til BergHansen og bestilte tur til Egypt - Sharm El Sheikh. Avreise 22 des, hjemreise 29des.

Natt til 22des pakket vi bilen og kjørte til Oslo. Møtte faren til Ellen på morgenkvisten og freste videre til Gardermoen. Der var det kaos. *ler* Å slippe to ferskinger mtp fly løs på gardermoen er dømt til å gå galt... men vi fant frem! *stolt* Vi kom oss tilogmed på riktig fly helt alene!
Mandag morgen ombord på flyet... Trøtt og sliten etter en laaaaaang natt, så her var det bare å legge seg til å sove...
Flyskrekk jeg? Neeeeida...
Jeg har samme følelse ombord på fly som jeg har på båt, så dere som kjenner meg godt vet hvordan jeg har det da.....
Under flyturen så kom piloten og satte seg vedsiden av oss. Han var en merkelig skrue. Men han fortalte oss en del om hvor vi var, hvor fort vi fløy, hvor høyt vi var, og hvor mange fly som hadde passert oss. (viktig å vite...) Men under innflyvningen så fløy vi over Gaza, noe som er litt spesielt å tenke på i ettertid.
Men, vi kom oss hvertfall til Egypt like hele, og var klar for passkontroll og hele suppa. Iogmed at vi hadde reist hele natta før så var vi ganske slitne, så vi krøp til sengs før kl 20 første dagen. *ler* Var igrunnen bare å få i seg noe mat og så hoppe i kassa.
Dag to så hadde jeg egentlig planlagt å ut å dykke, men feber, tett hue osv satte en fin stopper for det. Så vi dro på infomøte og orienterte oss litt i området istedenfor.
Her er jeg utenfor et hotell, er vel vårt hotel man ser i bakgrunnen om jeg ikke husker helt feil. Velvel, vi var ute å gikk, og fikk oppleve hvor plagsomme taxiene er der nede. *svett* Uansett hvilken side av gata vi gikk på så var det tuting, stopping, rygging midt i veien i håp om at vi skulle ta taxi. Vi valgte å gå, folk kjørte som svin der nede.
Her tilbringte vi juleaften. Vi lå i sola, koste oss med en kald øl og hadde total avslapping, dog med litt feber. *ler*
På kvelden kledde vi oss pent, og spiste middag på hotellet. Ble en (vond) drink i poolbaren etterpå, der en av kelnerne mente vi måtte komme over på puben på andre siden av hovedveien da det ble satt opp et show der.


Vond drink. Den ble bedre etterhvert da. *ler*


Pub'n på andre siden av gata. Der lagde kelneren drinker til oss. Han synes tydeligvis at det var artig. Jeg synes de smakte godt jeg! :D
Plutselig hadde jeg en fugl i hånda....
1 juledag var vi på kamelsafari. Det var definitivt første og siste gang jeg skal ri på kamel. Vi fikk også et langt foredrag om beduiner og vi spaserte opp på et fjell.

Fredagen fikk jeg dykka, og det var jo en opplevelse av seg selv. Krystallklart vann, masse fisk og liv. Ikke helt i form, så ble med to dykk. Har en del bilder derfra også, men de må redigeres... Så kanskje det dukker opp en dag jeg har ork til å redigere.
Siste kvelden tok vi turen inn til Naama Bay sentrum for å spise på hard rock cafe. Knallgod mat! :D


Baby you can drive my car... *synger*Mmmmm... øl!


Jappda! en fin kveld! :D
2 kommentarer:

frøken ij sa...

Sikkert moro med en annerledes jul :) Slippe en del mas og kjas som følger med julen.. Ha en fin torsdag! :)

Anonym sa...

Hello from Belgium
Louisette +2 golden retriever, links blog Likasi fotos congo+melody; Patpo Aloube