fredag 30. april 2010

Hemmelig prosjekt!


Endelig er det ferdig!!!

Nok en klukka til meg selv! Denne er strikket i vanlig superwashgarn fra Europris. Brukt litt mer garn enn det som opprinnelig står i oppskriften, men det er fordi jeg ville ha lenger skjørt. Bortsett fra det så er oppskriften fulgt til punkt og prikke, samme pinnestørrelse og alt!

Da jeg gikk tom for den mørke lilla fargen, så heklet jeg en
lyslilla kant rund hals og ermer, og jeg synes faktisk det ble knallstilig!

mandag 26. april 2010

Sykkeljente!

Jeg har nå offisielt en liten sykkeljente.

Allerede i forrige uke så ble jeg møtt av ei syklende jente i barnehagen. Da på breie dekk, så vi ble enige om at vi skulle sykle på vanlig sykkel med støttehjul en stund til før vi tok de av.

Så når vi fant frem den vanlige sykkelen i dag, og prøvde med støttehjul, så la jeg merke til at de nesten ikke var nedi bakken. Da fant jeg ut at vi skulle prøve å stille dem høyere - noe som forøvrig ikke gikk på sykkelen. Jaja, da måtte vi jo bare prøve å ta dem helt av. Som sagt - så gjort. Ganske spent på hvordan Ellen ville reagere på det, om det ble hyl og skrik og bare baluba, eller om hun klarte seg.

Vel... De første 10 meterne hadde jeg en hånd på setet, resten av turen vår syklet hun helt aleine. Store, flinke jenta mi!!!! :D